Охридски бисер ѓердан асиметричен класичен (НОВ МОДЕЛ)


Шифра:

AS001W

Боја:

бела

Механизам:

сребро код 925 антиалергетик

Големина:

40см, 45см, 50см и по желба

Цена:

Од 90 € до 120 €