- Контакти

- Контакти - Нарачки - Прашања во врска со Охридскот бисер -

Вашето Име и Презиме

Вашиот Email

Коментари, Нарачки и Прашања

“Климент Охридски“ бр.64/А, 6000 Охрид, Македонија ;
(во центарот на Охрид, градско шеталиште)

тел/факс: 00 389 46 260 540, моб: 071 261216
e-mail: ohrbiser@mt.net.mk