- Бисери      

Охридски бисери модели, форми, класи, цени

Кликнете на сликите за зголемување
Охридски бисер ѓердан, нарквица CLASSIC / I класа
- цена -

Охридски бисер ѓердан со големина на бисер ø8
Колорит: бела Големина: 40см, 45см, 50см и по желба
Механизам: сребро код 925 антиалергетик

Охридски бисер нараквица со големина на бисер ø8
Колоритет: бела Големина: 19см, 20см, 21см, 22см и по желба

 
80€, 85€, 90€
OH008W

 
 

Охридски бисер ѓердан со големина на бисер ø8
Колорит: розе Големина: 40см, 45см, 50см и по желба
Механизам: сребро код 925 антиалергетик

Охридски бисер нараквица со големина на бисер ø8
Колорит: розе Големина: 19см, 20см, 21см, 22см и по желба

 
80€, 85€, 90€
OH008P
 
 
 

Охридски бисер ѓердан со големина на бисер ø8
Колорит: шампањ Големина: 40см, 45см, 50см и по желба
Механизам: сребро код 925 антиалергетик

Охридски бисер нараквица со големина на бисер ø8
Колорит: шампањ Големина: 19см, 20см, 21см, 22см и по желба

 
80€, 85€, 90€
OH008S
 
 
 

Охридски бисер ѓердан со големина на бисер ø10
Колорит: бела Големина: 40см, 45см, 50см и по желба
Јапонски начин на врзување -ЕКСТРА КЛАСА-

Охридски бисер нараквица со големина на бисер ø10
Колорит: бела Големина: 19см, 20см, 21см, 22см и по желба
Јапонски начин на врзување
Механизам: сребро код 925 антиалергетик

 
2€/gr
OH010W
 
 
 

Охридски бисер ѓердан со големина на бисер ø10
Колорит: шампањ Големина: 40см, 45см, 50см и по желба
Јапонски начин на врзување
-ЕКСТРА КЛАСА-

Охридски бисер нараквица со големина на бисер ø10
Колоритет: шампањ Големина: 19см, 20см, 21см, 22см и по желба
Јапонски начин на врзување
Механизам: сребро код 925 антиалергетик

 
2€/gr
OH010S
 
 
 

Охридски бисер ѓердан со големина на бисер ø11
Колорит: бела Големина: 40см, 45см, 50см и по желба
Барок со чворчиња
Механизам: сребро код 925 антиалергетик

Охридски бисер нараквица со големина на бисер ø11
Колорит: бела Големина: 19см, 20см, 21см, 22см и по желба
Барок со чворчиња
Механизам: сребро код 925 антиалергетик

 
2€/gr
OH011W
 
   
 

Охридски бисер ѓердан со големина на бисер ø12
Колорит: бела Големина: 40см, 45см, 50см и по желба
Класика со чворчиња
Механизам: сребро код 925 антиалергетик

Охридски бисер нараквица со големина на бисер ø12
Колорит: бела Големина: 19см, 20см, 21см, 22см и по желба
Класика со чворчиња
Механизам: сребро код 925 антиалергетик

 
2€/gr
OH012W
 
   
 

Охридски бисер ѓердан со големина на бисер ø12
Колоритет: розе Големина: 40см, 45см, 50см и по желба
Класика со чворчиња
Механизам: сребро код 925 антиалергетик

Охридски бисер нараквица со големина на бисер ø12
Колорит: розе Големина: 19см, 20см, 21см, 22см и по желба
Класика со чворчиња
Механизам: сребро код 925 антиалергетик

 
2€/gr
OH012P
 
   
 

Охридски бисер ѓердан со големина на бисер ø12
Колоритет: сребро-металик Големина: 40см, 45см, 50см и по желба
Класика со чворчиња
Механизам: сребро код 925 антиалергетик

Охридски бисер нараквица со големина на бисер ø12
Колорит: сребро-металик Големина: 19см, 20см, 21см, 22см и по желба
Класика со чворчиња
Механизам: сребро код 925 антиалергетик

 
2€/gr
OH012B
 
   
 

Охридски бисер ѓердан со големина на бисер ø13
Колоритет: бела Големина: 40см, 45см, 50см и по желба
Класика со чворчиња
Механизам: сребро код 925 антиалергетик

Охридски бисер нараквица со големина на бисер ø13
Колорит: бела Големина: 19см, 20см, 21см, 22см и по желба
Класика со чворчиња
Механизам: сребро код 925 антиалергетик

 
2€/gr
OH013W
 
   
 

Охридски бисер ѓердан со големина на бисер ø15
Колорит: бела Големина: 40см, 45см, 50см и по желба
Класика со чворчиња
Механизам: сребро код 925 антиалергетик

Охридски бисер нараквица со големина на бисер ø15
Колорит: бела Големина: 19см, 20см, 21см, 22см и по желба
Класика со чворчиња
Механизам: сребро код 925 антиалергетик

 
2€/gr
OH015W
 
   
Секој бисер е свој уникат. Секој модел мооже да биде изработен по нарачка во следните бои: бела, розе, црна, шампањ, кафе, металик. По желба може да биде направен како ѓердан, нараквица, обетки, привезок односно цел сет (комплет). Напомена: Цената на бисерот зависи од формата, големината и должината.

Кликнете на сликите за зголемување
Охридски бисер ѓердан неправилна форма / I класа

 

Охридски бисер ѓердан неправилна форма крупен
Колорит: бела Големина: 40см, 45см, 50см и по желба
Механизам: сребро код 925 антиалергетик

 
од90€ до150€
OH001W
 
 
  Охридски бисер ѓердан неправилна форма крупен
Колорит: шампањГолемина: 40см, 45см, 50см и по желба
Механизам: сребро код 925 антиалергетик
 
од90€ до150€
OH001S
 
 
  Охридски бисер ѓердан неправилна форма ситен
Колорит: бела Големина: 40см, 45см, 50см и по желба
Механизам: сребро код 925 антиалергетик
 
од90€ до150€
OH001WS
 
 
  Охридски бисер ѓердан неправилна форма триангл крупен
Колорит: бела Големина: 40см, 45см, 50см и по желба
Механизам: сребро код 925 антиалергетик
 
од170€до250€
OH002W
 
 
  Охридски бисер ѓердан неправилна форма триангл крупен
Колорит: розе Големина: 40см, 45см, 50см и по желба
Механизам: сребро код 925 антиалергетик
 
од170€до250€
OH002P
 
 
  Охридски бисер ѓердан неправилна форма триангл крупен
Колорит: црна Големина: 40см, 45см, 50см и по желба

Механизам: сребро код 925 антиалергетик
 
од170€до250€
OH002B
 
 
Секој бисер е свој уникат. Секој модел мооже да биде изработен по нарачка во следните бои: бела, розе, црна, шампањ, кафе, металик. По желба може да биде направен како ѓердан, нараквица, обетки, привезок односно цел сет (комплет). Напомена: Цената на бисерот зависи од формата, големината и должината.

Кликнете на сликите за зголемување
Охридски бисер ѓердан ASYMMETRIC / I класа

  Охридски бисер ѓердан асиметричен класичен
Колорит: бела Големина: 40см, 45см, 50см и по желба
Механизам: сребро код 925 антиалергетик
 
од90€ до120€
AS001W
 
   
 

-НОВ МОДЕЛ-
Охридски бисер ѓердан асиметричен класичен со форма на бисер копче
Колорит: бела Големина: 40см, 45см, 50см и по желба Механизам: сребро код 925 антиалергетик

 
2€/gr
AS001W
 
   
  -ЕКСКЛУЗИВЕН PREMIUM МОДЕЛ-
Охридски бисер ѓердан асиметричен класичен со јајцевидна форма на бисер
Колорит: бела Големина: 40см, 45см, 50см и по желба
Класика со чворчиња Механизам: сребро код 925 антиалергетик
 
2€/gr
AS002Wprem
 
   
 
Охридски бисер ѓердан асиметричен класичен со јајцевидна форма на бисер
Колорит: бела Големина: 40см, 45см, 50см и по желба
Класика со чворчиња Механизам: сребро код 925 антиалергетик
 
2€/gr
AS003W
 
   
Секој бисер е свој уникат. Секој модел мооже да биде изработен по нарачка во следните бои: бела, розе, црна, шампањ, кафе, металик. По желба може да биде направен како ѓердан, нараквица, обетки, привезок односно цел сет (комплет). Напомена: Цената на бисерот зависи од формата, големината и должината.

Кликнете на сликите за зголемување
Охридски бисер ѓердан ASYMMETRIC, двореден, трореден / I класа

  -ЕКСКЛУЗИВЕН PREMIUM МОДЕЛ-
Охридски бисер ѓердан асиметричен класичен-двореден
Колорит: бела Големина: 40см, 45см, 50см и по желба
Класика со чворчиња Механизам: сребро код 925 антиалергетик
  од220€до260€
AS201W
 
   
  -ЕКСКЛУЗИВЕН PREMIUM МОДЕЛ-
Охридски бисер ѓердан асиметричен класичен-трореден
Колорит: бела Големина: 40см, 45см, 50см и по желба
Класика со чворчиња Механизам: сребро код 925 антиалергетик
  од320€до360€
AS301W
 
   
  -ЕКСКЛУЗИВЕН PREMIUM МОДЕЛ-
Охридски бисер ѓердан асиметричен класичен-трореден
Колорит: црна Големина: 40см, 45см, 50см и по желба
Класика со чворчиња Механизам: сребро код 925 антиалергетик
 
2€/gr
AS302B
 
   
  -ЕКСКЛУЗИВЕН PREMIUM МОДЕЛ-
Охридски бисер ѓердан асиметричен класичен-трореден со форма на бисер копче
Колорит: бела Големина: 40см, 45см, 50см и по желба
Класика со чворчиња Механизам: сребро код 925 антиалергетик
 
2€/gr
AS302Wprem
 
   
Секој бисер е свој уникат. Секој модел мооже да биде изработен по нарачка во следните бои: бела, розе, црна, шампањ, кафе, металик. По желба може да биде направен како ѓердан, нараквица, обетки, привезок односно цел сет (комплет). Напомена: Цената на бисерот зависи од формата, големината и должината.

Кликнете на сликите за зголемување
Охридски бисер обетки / I класа

  Охридски бисер обетки класична форма со големина на бисер ø8
Колорит: бела, розе, црна, шампањ, кафе, металик Механизам: сребро код 925 антиалергетик
 
10€
OB008
 
   
  Охридски бисер обетки класична форма со големина на бисер ø10
Колорит: бела, розе, црна, шампањ, кафе, металик Механизам: сребро код 925 антиалергетик
 
15€
OB010
 
   
 
Охридски бисер обетки класична форма со големина на бисер ø12
Колорит: бела Механизам: сребро код 925 антиалергетик
 
20€
OB012W
 
   
  Охридски бисер обетки класична форма со големина на бисер ø12
Колорит: сребро-металик Механизам: сребро код 925 антиалергетик
 
20€
OB012B
 
   
  Охридски бисер обетки со форма на капка
Колорит: сребро-металик Механизам: сребро код 925 антиалергетик
 
20€
OB003B
 
   
  Охридски бисер обетки неправилна форма крупни
Колорит: бела Механизам: сребро код 925 антиалергетик
 
25€
OB001W
 
   
  Охридски бисер обетки неправилна форма ситни
Колорит: бела Механизам: сребро код 925 антиалергетик
 
15€
OB001WS
 
   
  Охридски бисер обетки неправилна форма триангл
Колорит: бела Механизам: сребро код 925 антиалергетик
 
15€
OB002W
 
   

Кликнете на сликите за зголемување
Охридски бисер нараквици/ I класа

 

Охридски бисер нараквица во секоја можна форма од горе наведните (класична, неправилна, триангл)
Колорит: бела, црна, шампањ, кафе, сребрена-металик, розе Големина: 19см, 20см, 21см, 22см и по желба

   
ON000
 
   

Кликнете на сликите за зголемување
Охридски бисер ѓердан, нараквица, обетки/ II класа

 

Охридски бисер ѓердан, нараквица, обетки со големина на бисер од ø6 - ø12
Колорит: бела, црна, шампањ, кафе, сребрена-металик, розе

Големина ѓердан: 40см, 45см, 50см и по желба

Големина нараквица: 19см, 20см, 21см, 22см и по желба

Механизам: сребро код 925 антиалергетик

  30€ -120€
OH000/II